VERZENDING EN LEVERING

VERZENDING EN LEVERING

Livyra wil haar klanten een efficiënte en naadloze winkelervaring bieden. Daarom hebben we een duidelijk en praktisch leveringsbeleid.

BESTELLING VOLGEN

Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingse-mail met de gegevens van je bestelling en een uniek trackingnummer. Met dit nummer kun je de status van je bestelling op elk gewenst moment op onze website volgen.

LEVERTIJDEN

Onze standaard levertijd is meestal 4 - 7 werkdagen, maar kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en je locatie. We doen er alles aan om je in realtime op de hoogte te houden van wijzigingen in de geschatte leverdatum.

Houd er rekening mee dat het 24 tot 48 uur duurt om je bestelling te verzenden.

LEVERINGSBELEID

We leveren nationaal en internationaal. De verzendkosten worden berekend op basis van de bestemming en het gewicht van de bestelling. Deze kosten worden duidelijk aangegeven op het moment van betaling.

KLANTENSERVICE

Als je vragen of opmerkingen hebt over je bestelling of ons leveringsbeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op Support@Livyra.com. We zijn er om je te helpen en proberen eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

TERUGZENDINGEN

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, raadpleeg dan ons retourbeleid voor meer informatie over hoe te handelen.

Bij Livyra doen we er alles aan om je winkelervaring zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. We waarderen je vertrouwen en steun.